*

Samuli Pahalahti

Vastarintaliike

Oikeudenkäynti Pohjoismaisen vastarintaliikkeen lopettamiseksi

Tänään alkoi Pirkanmaan käräjäoikeudessa oikeudenkäynti vastarintaliikkeen lopettamiseksi.

Poliisihallitus yrittää lopettaa tuon yhdistyksen toiminnan. Pitkään aikaan ei ole Suomessa tällaista keinoa käytetty, 70-luvulla taisi Siitoin porukoineen saada kiellon.

Tämä surullisenkuuluisa Jesse Torniainenkin oli näemmä paikalla, ja tämä asema-aukion pahoinpitely oli ilmeisesti se laukaiseva tekijä, kun tähän prosessiin lähdettiin.

Lakkauttaako oikeus Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomesta?

Perus- ja ihmisoikeusjuttujen asianajajana tunnetuksi tullut OTL Markku Fredman ajaa Pirkanmaan käräjäoikeudessa poliisihallituksen kannetta jonka tarkoituksena on kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminta Suomessa.

Emme hyväksyneet väkivaltaa silloin, emme hyväksy väkivaltaa nyt

Pohjoismaisen vastarintaliikkeen jäsen – natsi, jos niin haluatte sanoa – pahoinpideltiin eilisen marssin yhteydessä. Tapahtumien kulku ei ole aivan selvä, mutta eräiden tietojen mukaan pahoinpitely on tapahtunut osin poliisiautossa, johon sekä uhri että tekijä päätyivät yhtä aikaa.

Viimeisten tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että tämänkertaisella pahoinpitelyn uhrilla oli parempi tuuri kuin Jimi Karttusella, ja hän selviää sairaalareissulla.

Miten suomalainen voi olla kansallissosialisti?

Vastarintaliikkeen ja Soldiers Of Odin miehet ovat kertoneet haastatteluissa omaksi vakaumuksekseen kansallissosialismin. Vastarintaliikkeen tavoitteisiin kuuluu kansallissosialistisen, rodullisesti yhtenäisen pohjoisen valtakunnan luominen.

Kansallissosialistinen aate on hyvin syvälle rotuun ja arjalaiseen verenperintöön kytkeytyvä aate. Ovatko kansallissosialistit tutustuneet siihen, mitä kansallissosialismi sanoo suomalaisista?

Perussuomalaista maineenhallintaa

 

Kuluneella viikolla lukemattomat perussuomalaiset Puheenvuorossa ja Facebookissa ovat olleet hyvin närkästyneitä, kun  perussuomalaisten nuivaa siipeä on nimitelty äärioikeistolaiseksi tai kun Olli Immosta on leimattu uusnatsiksi. 

Kas kummaa, tänään hyvin monet samat henkilöt puolustelevat Vastarintaliikkeen tekemää Jyväskylän väkivaltaa mitä kummallisimmin ajatuskuperkeikoin. Tämä tapaus tuli perusuomalaisille erittäin epäedulliseen aikaan ja siitä on ollut heille huomattavaa päänvaivaa.

Soini ei kommentoi - tässä syy

Uusnatsistinen Suomen Vastarintaliike pahoinpiteli lehtitietojen mukaan eilen ainakin kaksi ihmistä Jyväskylässä. 30 henkilöä otettiin kiinni. Jyväksylän väkivaltaisuudet ovat pistäneet huhumyllyn käyntiin. Yhteyksiä on etsitty Perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen viimeaikaisten tempauksien ja Jyväskylän tapahtumien väliltä.

Missä Soini?

Poliittiset sotahuudot tavoittivat katujoukot

Kansanedustaja Olli Immosen poliittiset sotahuudot tavoittivat tänään katujoukot kotikaupungissani Jyväskylässä. Oulussa sama jengi puolestaan partioi kadulla. 

 

Natsien hyökkäys Tukholman Kärrtorpissa päättyi nolosti

Eilen sunnuntaina pulloin, kepein ja hätäsoihduin aseistautuneet Vastarintaliikkeen maahanmuuttokriitikot hyökkäsivät antirasistisen mielenosoituksen kimppuun Tukholman Kärrtorpissa.

Kuvat ja videot  hyökkäyksestä levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa, eikä tapahtumien kulussa ole mitään epäselvää.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä