Samuli Pahalahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Tukholma

Konservatiivinestorit ja -pastorit case-Toukon parissa

Täytyy ihmetellä sosiaalisessa mediassa kaiken aikaa – taas vaihteeksi – paisuvaa kohua, jonka juuri niillä elelevä media laittoi alulle Vihreiden puheenjohtaja Touko Aallon Tukholman vierailua koskien. Aikuisilla ihmisillä on nyt kunnon revittelyn paikka. Rapa roiskuu ja puna-viher-värikynät sauhuavat ja kommunistit pääsevät oikein kunnolla lämmitettyyn saunaan ...

Aikuisilla tosiaankin ...

Mitä jos kokeilisimme totuutta tällä kertaa

”The latest report, which runs to 2,000 pages, will be shown to representatives from all 195 governments next week at a meeting in Stockholm, who can discuss alterations they want to make.”

”Tuorein raportti, sisältää 2000 sivua, esitellään ensi viikolla Tukholmassa 195 maan hallitusten edustajille, jotka voivat keskustella muutoksista, joita he mahdollisesti haluaisivat tehdä.”

World’s top climate scientists told to ‘cover up’ the fact that the Earth’s temperature hasn’t risen for the last 15 years

Trump osaa ennustaa - ja silti miestä vainotaan

Pitäisikö ruotsalaisten nyt pyytää anteeksi Trumpilta?

 

Ainakin joku aika sitten Trumpin odotettiin pyytävän anteeksi hänen hieman sekoiltua sanoissaan ja median värittäessä Trumpin sanat muotoon, että Ruotsissa - kansankotien ylimmässä taivaassa - olisi muka tapahtunut terrori-isku.

 

Vai kenties pyytää Trumpia neuvonantajaksi, kun hän kerran - mikäli mediaa on uskominen - näin hyvin osaa asioita ennustaa.

 

Myös EU on syyllinen turvallisuuden alenemiseen

Tehdyistä iskuista on syytettävä luonnollisesti niitä henkilöitä ja järjestöjä, jotka ovat iskut tehneet. Mutta ei niin, etteikö myös osasyyllisiä löytyisi. Ennen EU:ta ja vuonna 1985 alkunsa saanutta Schengen-sopimusta mailla oli käytössään rajatarkastukset. Maahan päästäkseen piti olla passi ja mahdollisesti myös viisumi. Paikallisia poikkeamia tästä saattoi olla Euroopan alueella, mutta pääsääntöisesti asiat sujuivat näin.

Vakava kysymys - Miksi olemme sotilaina Irakissa?

Ruotsin Tukholmassa |1 raskas kuorma-auto niitti pehmeitä kohteita, kuten ISIS-ohje lähihistoriasta opastaa. Opastuksen jälkeen alkoi tapahtua - Nizza |2 ... suuret määrät täysin viattomia niitettiin - ja miksi?

 

Typistämme tämän kertaisen kirjoituksen hyvin lyhyeen, tähän:

Terrorismin torjunta on huolenpitoa

Uutiset Pietarista ja nyt tänään Tukholmasta, ovat järkyttäneet meitä. Globaali on yhä lokaalimpaa ja lokaali globaalia, eikä niitä voi erottaa toisistaan. Kansainvälisyys tekee maailmastamme entistä pienemmän. Sotaa käydään niin levittämällä väärää informaatiota tahallisesti ja suunnitelmallisesti, kuin erilaisen terrorin ja epäoikeudenmukaisen kohtelun keinoin.

Terrori-isku Tukholmassa?

Kuorma-auto on ajanut väkijoukkoon Tukholman keskustassa

Onkohan kyseessä terrori-isku, vai sairaskohtaus, terrori-iskusta puhuu ainakin Expressen. Läheltä alkaa liippaamaan jos kyseessä on terrori-isku

Taksimatka jopa puolet halvempi Tukholmassa

Maito maksaa K-Kaupassa 1,20 euroa, S-Marketissa 1,15 euroa ja nettikaupassa 0,89 euroa. Mikäli ostan maitoni K-Kaupasta häviän nettikauppaan verrattuna 0,31 euroa. Mitä jos valtio säätäisi maidon hinnan siten, että se maksaisi joka ikisessä kaupassa Hangosta Utsjokeen vaikka 1,20 euroa? En halua riskiä väärästä valinnasta.

Taksin hinnasta 20 prosenttia pois?

Ruotsin poliisi pelkäsi tietojen kasvattavan ruotsidemokraattien suosiota

Ruotsalaislehti Dagens Nyheter uutisoi eilen We are Sthlm -festivaaleilla tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä, joka kohdistui pahimmillaan jopa 11-12-vuotiaisiin tyttölapsiin. Häirinnästä vastuulliset olivat pääosin ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä ja poikia. Poliisin alkuperäisen tiedotuksen mukaan Tukholmassa järjestetyt nuorisofestivaalit olivat sujuneet rauhallisissa merkeissä.  Taannoin julkisuuteen levinneistä tiedoista on kuitenkin käynyt ilmi, että festivaalit olivat kaikkea muuta kuin rauhalliset. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä