*

Samuli Pahalahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Laittomat maahantulijat

Hienoa että osa laittomista poistuu oma aloitteisesti

Aivan iloinen uutinen, että osa laittomista on itse oma aloitteisesti poistunut maasta ja sitten loput laittomat poliisin kyydillä, jos itse ei hoksaa lähteä

 

Meidän on herättävä. Rajatarkastukset ja ilman matkustusasiakirjoja ei asiaa! Muutkin maat tekevät sisärajatarkastuksia, nyt korkea aika aloittaa rajatarkastukset.

 

Eurooppalaiseen sivistykseen kuuluu oman kansan suojeleminen, vaikka Sauli ei sitä tiennyt!

Hallitus ei kaatunutkaan-vanha laulu jatkuu

Kansliapäällikkö Päivi Nerg palaa juurilleen YLE:n kotimaan uutisissa 18.6. Nerg haluaa alaikäisille maahantulijoille lisää sijoituspaikkoja Suomen kuntiin.

https://yle.fi/uutiset/3-9674042

Kansanedustaja Mika Raatikainen teki Nergin puheista kirjallisen kysymyksen jo 8.3.2016

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Documents/KK_127+2016.pdf

Onko seuraavana Helsinki?

Niin sanotulla suvakki-ideologialla ratsastavat "liberaalipopulistit", jotka valtamedian tuella tukevat laittomia maahanmuuttajia, aiheuttavat vaaran demokraattiselle yhteiskunnalle ja sen turvallisuudelle. He esiintyvät mielellään humaaneina hyväntekijöinä ja kalastelevat suosiota ihmisiltä, jotka ovat yksipuolisen ja ideologispoliittisesti värittyneen median pönkittämien mielikuvien vallassa.

Vok:ien henkilökunta rikkoo tietoisesti sisäministeriön toimenpideohjeita

"Maahanmuuttajapuolen telttaleiriin osallistuu käännytystä vastustavien turvapaikanhakijoiden lisäksi myös vastaanottokeskusten henkilökuntaa sekä vastaanottotoiminnassa työskenteleviä vapaaehtoistyöntekijöitä", kertoo  iltalehti (27.2.17).

Asumistuet 1,92 miljardia euroa 2016 ja kasvua 11 % edellisestä vuodesta

Hesarin pääkirjoitus : Vuokrat karkasivat käsistä
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005095098.html

Onhan vuokrat nousseet huimasti, mutta…  Onkohan tähän 11 % nousuun mahdollista muukin selvitys?

Olisi mukava tietää paljonko noususta selvittäisi oleskeluluvan saaneet? Paljonko suomen kansalaisten osuus ja paljonko muiden kansalaisten osuus tästä potista? Paljoko muutos vuodesta 2015 vuoteen 2016 näiden ryhmien välillä?

Itse pahasti pelkään avointen ovien politiikka ja ja piikki auki maahantulijoille on aiheuttanut tämän.

Teille, jotka itseänne kansanedustajiksi kutsutte

 

Teiltä ei ole voinut jäädä huomaamatta, että keskelle Helsinkiä on ilmestynyt LAITTOMASTI maassa oleskelevien, vihaisten ja vaarallisten maahantunkeutujien leiri. Vieläpä marsalkka Mannerheimin patsaan eteen. Mahtaa marsalkkaparalla olla kiirettä kääntyillessään haudassaan. Puhumattakaan kaikista Suomen sankarivainajista.

Suomen kannattaa katsoa Ruotsin varoittava esimerkki, ei maahantulijoille

Nyt jo Hesarissakin uskalletaan puhua, että Ruotsissa on alueita joissa turvattomuutta,  poliiseja ja ambulansseja kivitetään.
Tämä on seuraus kun päästetään hallitsemattomasti väkeä maahan. On jo syytä avata silmät ennen kuin Suomessa käy samoin. Meidän täytyy pitää maa turvallisena  ja pitää olla suomalaisten turvallisuus tärkein asia. Meidän tosiaan ei pidä olla sinisilmäisiä hölmöjä. En halua Suomeen ei NO GO -alueita!

Laittomille maassa oleskeleville vain lakisääteiset palvelut

Sosiaali- ja terveysministeriö antoi tällä viikolla suosituksensa kunnille laittomasti maassa oleskelevien kiireellisestä sosiaali- ja terveydenhuollosta.

Laittomaksi Suomessa oleskelu muuttuu siinä vaiheessa, kun turvapaikkahakemukseen on tullut lainvoimainen kielteinen ratkaisu ja on tehty täytäntöönpanovoimainen päätös maasta poistamiseksi. Tällöin henkilöt eivät myöskään ole enää vastaanottopalvelujen piirissä. Vastaanottopalveluja voidaan kuitenkin antaa vielä 30 päivää ulkomaalaiselle, joka ei palaa vapaaehtoisesti.

Ei turvapaikkoja rikollisille!

Hesari uutisoi:
EU-tuomioistuin: Terroristijärjestöön kuuluneelle ei tarvitse myöntää turvapaikkaa
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005068752.html
Tämä nyt päivän selvää mielestäni, mutta hyvä että EU tuomioistuinkin sen sanonut. Suomen ei pidä antaa kenellekään terroristijärjestöön kuuluneelle oleskelulupaa. Samaten jos on ollut terroristijärjestön jäsen, Suomen kansalaisuus pitää ottaa pois.

Perussuomalaiset tarvitsevat linjan terävöittämistä suhteessa maahantulijoihin

Suomi kaipaa maahanmuutto kriittistä voimaa. Perussuomalaiset on ainoa maahanmuutto kriittinen puolue ja jytky saavutettiin maahanmuutto kriittisyydellä. Puolue ei ole toteuttanut lupauksiaan Soinin komennossa tarpeeksi tehokkaasti  ja tämä on näkynyt kannatus luvuissa. Perussuomalaiset on tehnyt paljon maahanmuuton vähentämiseksi mutta se on on näkymätöntä ja ei ole pidetty tarpeeksi ääntä linjan puolesta. Soini tietenkin kuuluukin ei niin maahanmuutto kriittiseen linjaan. Kriittisempää linjaa halutaan. Perussuomalaisten pitää olla vahvemmin maahanmuuttoa vastaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä