*

Samuli Pahalahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Islamilainen terrorismi

Murhapaikanhakijoiden luvattu maa?

Turun puukotustapauksen jälkeen on kysyttävä: miksei iskun estämiseksi ole ryhdytty asianmukaisiin toimiin aiemmin?

Riippumatta siitä, tunnistetaanko isku muslimiterrorismiksi vai ei, terroritekojen mahdollisuus on ollut ja on edelleen hyvin tiedossa. Niistä on myös useaan otteeseen varoitettu.

Varoituksia ei kuitenkaan ole kuultu tai kuunneltu: on vähätelty. Varoittajia on epäasiallisesti halveksittu, pilkattu, mustamaalattu. Varoittajat ovat myös esittäneet keinoja, joilla muslimiterrorismia voisi tehokkaasti rajoittaa. Näitäkään esityksiä ei ole otettu vakavasti.

Jihadisteilta kansalaisoikeus pois?

Jos minkä kuvittelisi olevan Suomen kansalaisen oikeus, niin oikeus tulla maailmalta Suomeen. Nyt Kokoomuksen hyvin kokenut ministeri Paula Risikko, sisäministeri tässä vaiheessa, ehdottelee IS mukaan, että vierastaistelijoiksi lähteneiltä evättäisiin maahanpalaaminen, vaikka heillä olisi Suomen kansalaisuus. Olen hiukka huolestunut tästä, vaikka kyse onkin vasta vain asian selvittelystä.

Välittömät toimet tarpeen, jotta terrori-iskut voidaan tulevaisuudessa estää

Viime perjantaiset tapahtumat ovat järkyttäneet meitä kaikkia. Kotimaassamme on näiden tietojen valossa tapahtunut terrori-isku, jota on pitkään jo osattu pelätä. Iskut Euroopassa ovat lisääntyneet, kun terrorijärjestöjen tila käy ahtaaksi Lähi-Idän taistelussa. Nyt tehty isku on tapahtunut eikä sitä enää voi estää, mutta tulevat iskut tulee estää keinolla millä hyvänsä.

Älä ryhdy terroristien apulaiseksi

Terrorismi on ideologista väkivaltaa, jonka tavoitteena on poliittiseen päätöksentekoon vaikuttaminen muun muassa ohjaamalla yleistä mielipidettä, äänestäjiä, tai poliitikkoja toimimaan tavoilla, joiden terroristit katsovat edistävänsä aatettaan.  Aina näin ei käy, mutta wahhabilaisesta/salafistisesta islamintulkinnasta oikeutuksensa hakevat Euroopassa iskeneet terroristiryhmät ovat tämän osalta sangen suoraviivaisia.

Abdul Rahman on leimattu ja uhattu tappaa! - Sukua Barcelonan iskijöille?


Piispan mukaan 'viha on luonnollinen reaktio vääryyksiin', mutta överiksi meni. Turun terroristi on jo uhattu tappaa, lynkata epäsuomalaisesti isismalliin. Sairaalajohtajan mukaan hän on eristyksissä. "Abdulia" suojellaan paitsi muilta myös itseltään, ja poliisit huolehtivat henkilökunnan ja potilaiden turvallisuudesta. - Tähän on tultu: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200338109_u0.shtml 

Sipilällä ja hallituksella on miettimisen paikka!

Yhteiskuntaamme on ravisuttanut surullisella tavalla terroristiseksi teoksi uutisoidut murhat ja murhan yritykset viime viikolla Turussa. On suorastaan häpeällisiä ministerien antamat julkiset lausumat kuinka ei saa pelolle antaa valtaa ja kaikki voitava tehdään. Näitä lausuntoja on ollut antamassa niin pääministeri Sipilä kuin sisäministeri Risikko.

"Terrorismin ja Islamin välillä on suora yhteys”

"

Kyai Haji Yahya Cholil Staquf on maailman suurimman Islam-järjestön Nahdlatul Ulaman pääsihteeri. Järjestöllä on yli 50 miljoonaa jäsentä pääosin Indonesiassa. Radikaali-islamilaisesta terrorista hän puhuu suoraan. ”Lännen tulisi lopettaa Islam-kritiikin leimaaminen islamfobiaksi”, hän sanoo.

Olemmeko länsimaissa liian pehmeitä - nauraako Isis partaansa..?

Onko pehmeys ja ymmärtäminen väärä signaali sellaisen kulttuurin edustajille, jossa pelko synnyttää kunnioitusta..?

 

 

 

 

 

Estetään suomalaisten radikalisointi

TV1 istutti iltapäivällä muutamia "asiantuntijoita" pohtimassa Turun tapahtumia. Palaverissa sisäministeri Paula Risikko puhui poliitikon paatoksella siitä, kuinka tärkeätä on ennalta ehkäisevä työ ja se, että estetään ihmisten radikalisointi. Me tiedämme jokainen mitä hän tarkoitti .. jatketaan kuten ennenkin. Oli pakko laittaa TV kiinni!

Kollektiivinen itsepetos palvelee muslimiterrorismia

Murheellista on ollut seurata miten valtaeliittiin samastuva valtamedia on uutisoinut eilisestä ”puukotuksesta” Turussa. Vahinkohan se ei ollut.

YLE on jatkanut omaksumallaan tavalla valtaeliitin kritiikitöntä pönkittämistä. Tässä tapauksessa on poikkeuksellisen näkyvästi korostettu kuinka erinomaisesti viranomaiset toimivat – erikseen ja yhdessä. Apuna on käytetty tuttuja "asiantuntijoita" joiden tiedetään ajavan samaa agendaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä