Samuli Pahalahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Imatran ampumistapaus

Imatran ammuskelusta pian yhdeksän kuukautta

Nuori, kantasuomalainen 23v. mies ampui Imatralla, viime vuoden joulukuun neljännen ja viidennen päivän välisenä yönä kolme naista.  Uhrit olivat sattumoisin Imatran kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja kaksi paikallislehden toimittajaa.  Murhat eivät olleet luonteeltaan poliittisia. eikä rasistisia, eikä terrorisisia ja kun paukut loppuivat aseesta murhaaja antautui suosiolla, vastaan panematta. virkavallalle.

Oikeudenkäynti  epäiltyä murhaajaa vastaan alkaa huomenna. Samassa yhteydessä julkaistaan miehestä tehty arvio mielenterveydestä.

Imatra

Nuori mies on nyky-yhteiskunnan hullu metso. Hullut metsot (kukot / urokset) alkoivat lisääntyä 60-70-luvun taitteessa, kun metsätaloutemme koki muutoksia ja tuo monen metsästäjän suosikkisaalis ja jonkinlainen suomalaisuuden symboli alkoi oirehtia, kun ei pystynyt sopeutumaan talousmetsiin (18-35 v. suomalainen mies). Tuli ne hiljaiset puolikesyt metsot (pojat yksin koneidensa ääressä), jotka istuskelivat talojen pihalla lasittunein silmin, ja tuli myös kunnon äkkiväärät soidintaan ties kelle pitävät kukot (kouluampujat ja Imatra) ties missä metsäautoteiden nurkissa ja talojen nurkilla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä