Samuli Pahalahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Eläintarha

Älä sorra bambukarhua

Suomi sai 18.tammikuuta maahansa kaksi isopandaa. Pandat sijoitettiin Ähtärin Eläinpuistoon 15 vuoden vuokrasopimuksella. Isopandoja on nyt lahjoitettuna tai vuokrattuna yhteensä 20 maassa, joista Suomella on siis kunnia olla yksi. Vai onko se kunnia?

Saimaannorpasta nähtävyys Imatralle

Vaaliteltalla vaalityötä tehdessä olen huomannut, että ihmiset kantavat huolta Imatran elinvoimaisuudesta ja tulevaisuudesta. Ihan aiheesta. Imatran työttömyysprosentti on hieman alle 20. Suurimmat työllistäjät ovat Stora Enso Oyj, Ovako Imatra Oy Ab ja Imatran kaupunki. Tämän lisäksi mm. Rajavartiolaitos, Eksote, Kesko ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa eri muodoissaan ovat merkittäviä työllistäjiä. Näistä Stora Enso ja Ovako tuovat työllistämisellään ja toiminnallaan suoraan tuloa Imatralle.

Tattista

Lienee sanomattakin selvää että kiitos kaikille äänestäjille, rippumatta siitä mitä lappuun kirjoititte.
 

Asiakasomistajaetua eläintarhasta?

Korkeasaaren eläintarha on Helsingin kaupungin virasto ja kuuluu sivistys- ja henkilöstötointa johtavan apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljasen toimialaan. Käväsin eilen katselemassa Korkeasaaren sivuilla ja huomasin, että S-etukortilla saa alennusta Korkeasaaren lipuista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä