Vasemmisto osoitti todellisen luonteensa Hampurissa

G20-kokouksen yhteydessä nähdyt mellakat eivät olleet sinänsä mikään yllätys. Niiden laajuus pääsi kuitenkin yllättämään jopa minut. Mielenosoittajat ottivat kadut täydellisesti haltuunsa, sytyttivät paikkoja tuleen, ryöstivät kauppoja ja hakkasivat eri mieltä olevia – ja tietty hyökkäsivät erittäin väkivaltaisesti poliiseja vastaan.

Itse olen jo pitkään varoitellut vasemmiston suunnasta tulevasta uhkasta sivistyneelle yhteiskunnalle. Tässä nähtiin taas loistava esimerkki siitä.

Vasemmisto harvemmin rakentaa uutta hyvinvointia. Sen sijaan se keskittyy tuhoamaan sitä. Joko mellakoimalla tai sitten sääntelemällä talouden surkeaan tilaan.

Erityisen pöyristyttäväksi tilanteen tekee se, että massamedia pyrkii jälleen kerran vähättelemään tilannetta. Jos mellakointi olisi tapahtunut minkä tahansa muun ryhmän toimesta (etenkään oikeistolaisten), se olisi ollut otsikoissa ja pysyisi siellä monta kuukautta eteenpäin. Nyt jutut ovat olleet yksittäisiä ja mitäänsanomattomia. Käytännössä vasemmisto julisti ja aloitti sodan, ja perinteinen media suhtautuu siihen kuin pienenä ja satunnaisena kahakointina.

Suomesta paikalle on lähtenyt ainakin vasemmistonuoria, joiden puheenjohtaja Henrik Jaakkola kommentoi nähneensä liiallista voimankäyttöä poliisin taholta. Kuitenkin jokainen, joka on katsellut videoita ja kuvia Hampurista, näkee hyvin selvästi miten alimitoitettua poliisin voimankäyttö on ollut. Se menetti jotakuinkin kokonaan kontrollinsa kaduilla.

Siksi onkin selvää, että Jaakkola on väkivaltaisten mellakoitsijoiden puolella vaatiessaan vapautta "mielenosoittamiseen" – ilman minkäänlaista myötätuntoa Hampurin asukkaita kohtaan, joiden kaupunki on joutunut järjettömän tuhoamisen kohteeksi.

Oikea suhtautuminen tilanteeseen olisi ollut vaatia lisää poliiseja kaduille ja kovempia otteita väkivaltaisia mellakoitsijoita kohtaan, jotta rauhanomaiset mielenosoittajat olisivat voineet osoittaa mieltään kaikessa rauhassa. Olisi myös ollut suotavaa, että nämä "rauhanomaiset mielenosoittajat" olisivat itse huolehtineet homman pysymisestä rauhallisena ja estäneet väkivaltaisen mellakoinnin. Koska mitään tällaista ei tehty, ei ole hankala ymmärtää, että väkivaltaiset mellakoitsijat ja "rauhanomaiset mielenosoittajat" ovat ihan samaa porukkaa ja samalla puolella.

Tästä voitaisiin ottaa oppia myös Suomessa ja julistaa Antifan kaltaiset järjestöt terroristijärjestöiksi, jollaisia ne kiistatta ovat. Myös vasemmistonuoret tulisi viimeistään nyt ottaa erityistarkkailuun, koska he ovat avoimesti osoittaneet olevansa väkivaltaisen ja tuhoavan mellakoinnin puolella.

Hyvän kontrastin tilanteelle tarjoaa suosittu valemedia Yle, joka yrittää ylläpitää vihaa äärioikeistoa kohtaan uutisoimalla Pohjoismaisesta vastarintaliikkeestä: "Ruotsin uusnatsit saivat paikan politiikan megatapahtumaan – hajottivat tieltään juutalaisten kansanmurhasta muistuttavan kenkäröykkiön".

Eli siis: Uusnatsit, joiden pahuudesta media on jauhanut jo kyllästymiseen asti, sotkevat jonkun kenkäkasan. Samaan aikaan äärivasemmistolaiset kylvävät täysin järjetöntä tuhoa ja väkivaltaa ympäri Hampuria.

Miten tässä enää voi olla kenellekään epäselvää siitä, ketkä ovatkaan niitä todellisia sivistyneen yhteiskunnan vihollisia?

pahis
Sitoutumaton Uusikaupunki

Taleblaiseen antifragilismiin ja julkisen valinnan teoriaan nojaava voluntaristi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu