Palefacen uusin musiikkivideo on vihapropagandaa

Paleface julkaisi vastikään uuden videonsa kappaleelle Palamaan. Se on pohjimmiltaan terrorismiin kannustavaa vihapuhetta.

Video on hyvä esimerkki kahdesta vasemmistolle nykyään tyypillisestä käyttäytymismallista.

1. Kaksinaamaisuus

Vasemmistolle on sallittua käyttää väkivaltaa ja tuhoa yhteiskunnallisen vaikuttamisen keinona, mutta kenellekään muulle ei. Ikään kuin paikkojen tuhoaminen olisi jotenkin ok, jos hallitus ei tee niin kuin vasuri vaatii. Tällaisen aktivismin hyväksyjät eivät kuitenkaan ymmärrä, että tasapuolisuuden nimissä samat keinot on sallittava kaikille muillekin.

Mitäs jos vaikka maahanmuuttokriittiset alkaisivat polttamaan vastaanottokeskuksia vastalauseena hallituksen maahanmuuttopolitiikalle? Ihan samalla tavallahan hekin ovat tyytymättömiä ja turhautuneita eivätkä koe saavansa sanomaansa esille.

Jos kannattaa demokratiaa, on alistuttava päätöksiin vaikka vallassa ei olisikaan oma porukka. Vasemmistolaiset tuntuvat kuitenkin kannattavan demokratiaa vain silloin, kun he itse ovat vallassa. Jos he eivät ole, kaikki keinot ovat sallittuja kapinassa poliittisia päättäjiä vastaan.

Kuten historia osoittaa, vasemmistolaiset ovat olleet monessa tapauksessa erittäin verenhimoisia ja tappaneet kymmeniä miljoonia eri mieltä olevia ihmisiä. Tällaista uhkaa ei kannattaisi unohtaa nykypäivän Suomessa, vaikka luokkasotaan valmiita olevia vasemmistolaisia onkin suhteellisen vähän. Mikäli he saavat levittää propagandaansa täysin vapaasti, määrä voi moninkertaistua nopeasti ja aiheuttaa vakavan uhkan yhteiskunnalle.

2. Destruktiiviset vaikuttamiskeinot

Suunnilleen kaikki ovat samaa mieltä siitä, että sekä nykyinen että monet aiemmat hallitukset ovat epäonnistuneet. Mutta sen sijaan, että huonojen hallitusten aiheuttamasta hyvinvointitappiosta suututtaisiin ja alettaisiin tuhoamaan lisää hyvinvointia, kannattaisi mieluummin miettiä miten hyvinvointia voidaan alkaa tuottamaan lisää.

Jos valtio epäonnistuu tuottamaan hyvinvointia, oikea tapa kapinoida on ottaa valta omiin käsiin ja alkaa itse tuottamaan sitä. Esimerkiksi pimeä työ ja veronkierto ovat hyviä keinoja.

Massatyöttömyys johtuu ihan puhtaasti siitä, että työn kysyntä ja tarjonta eivät pääse kohtaamaan sääntelyn ja verotuksen takia. Se, että palkalla ei meinaa pystyä elämään, johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että verokarhu varastaa siitä niin suuren osan.

Hyvinvointi ei synny siten, että vasemmistoterroristit pakottavat hallituksen ottamaan vielä entistäkin enemmän rahaa pois rikkailta. Se on vain varallisuuden uudelleenjakoa. Tällä hetkellä kaivattaisiin kipeästi keinoja tuottaa lisää vaurautta kaikille, mutta käytännössä kukaan vasemmistolainen ei kannata tällaisen toiminnan mahdollistavaa politiikkaa. Sellaisen sijaan he haluavat vain lietsoa vihaa eri mieltä olevia ihmisiä kohtaan ja syyttää niitä kaikesta pahasta.

Lopputulos

Destruktiivista vasemmistolaisuutta edustavat ihmiset ovat paljon suurempi uhka suomalaiselle yhteiskunnalle kuin mikään (ääri)oikeistolaisporukka, joista on viime aikoina peloteltu. Vasemmistolaiset ovat valmiita laajamittaisiin mellakoihin, joissa pistetään paikkoja paskaksi, eli tuhotaan hyvinvointia uuden luomisen sijaan. Tällaisesta käytöksestä ei seuraa ikinä mitään hyvää.

Jos Paleface haluaisi oikeasti ymmärtää lähiöissä kytevää kapinahenkeä, hän yrittäisi ymmärtää sitä niin hyvin, että tällaiselle uhkalle myös keksittäisiin joku väkivallaton ratkaisu. Ja se ratkaisu ei tietenkään voi olla se, että kaikkiin vaatimuksiin suostutaan mukisematta, koska sehän tarkoittaisi sitä, että terroristit voittavat.

Nyt tämä Palefacen video jää käytännössä vain väkivaltaisen mellakoinnin normalisoimisen tasolle. Ikään kuin se olisi muka jotenkin hyväksyttävä keino purkaa pettymystä harjoitettuun politiikkaan. Tällaiseen ei kuitenkaan saisi missään tapauksessa lähteä, vaan tehdä selväksi ettei päätön väkivalta ja tavaroiden tuhoaminen auta ketään eikä ratkaise mitään.

pahis
Sitoutumaton Uusikaupunki

Taleblaiseen antifragilismiin ja julkisen valinnan teoriaan nojaava voluntaristi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu